Генеза розвитку світової гуманітарної мережі - Кошова, Надія Миколаївна (My University, 2014)
Процедура надання та отримання міжнародної допомоги для полегшення страждань людей востанній час є дуже актуальною для України і ряду країн світу.
Keywords: Организация Объединенных Наций; Організація Об'єднаних Націй; міжнародна допомога; международная помощь; світова гуманітарна мережа; мировая гуманитарная сеть