Сучасні технолгії як складова комунікативної діяльності в публічному управлінні - Касьяненко, Лілія Володимирівна; Машевський, Андрій Миколайович (НТУ «ДП», 2019)
Комунікація передбачає наявність не менше трьох учасників: передавальний суб`єкт (коммуникант), об`єкт, який потрібно передати (повідомлення) приймаючому суб`єкт (реципієнту).
Keywords: сучасні технології; современные технологии; комунікативна діяльність; коммуникативная деятельность; публічне управління; публичное управление; комунікація; коммуникация