Енергозбереження в агропромисловому комплексі - Кармалак, Д. О.; Замкова, О. А. (НТУ ДП, 2022)
Енергозбереження – це діяльність, спрямована на раціональне використання й економне витрачання первинної та перетвореної енергії і природних енергетичних ресурсів у національному господарстві, яка реалізується з використанням технічних, економічних та правових методів.
Keywords: агропромисловий комплекс; енергозбереження