Економіко-математична модель цін на житло у місті Дніпро - Капінус, Іван Денисович (My University, 2024)
Сьогодні, Україна переживає найскладніші часи за всю історію своєї незалежності. Повномасштабне вторгнення РФ кардинально вплинула на всі внутрішні та зовнішні процеси, що відбуваються в нашій країні. Величезних змін зазнав і ринок нерухомості, який характеризується високою конкуренцією та величезним впливом зовнішнього середовища на діяльність підприємств, що розвиваються на даному ринку. Метою даної роботи є розробка алгоритму визначення цін на об’єкти житлової нерухомості міста Дніпро задля забезпечення сталого економічного розвитку підприємства-учасника ринку з урахуванням особливостей та викликів сьогодення.
Keywords: ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ; ЦІНИ НА ЖИТЛО У МІСТІ ДНІПРО; ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ; КЛАСТЕРНИЙ АНАЛІЗ; КЛАСИФІКАЦІЯ; РЕГРЕСІЙНА ЗАЛЕЖНІСТЬ; НЕЙРОННІ СІТКИ