Інноваційні підходи до удосконалення системи надання адміністративних послуг - Шамрай, Н.; Колтун, В. (НТУ ДП, 2022)
Проблематика оптимізації системи надання адміністративних послуг перебуває у центрі уваги як науковців, у т.ч. [2; 3], так і у фокусі суспільних трансформацій, адже парадигма наближення послуг до споживача спонукала розвиток систем публічного управління.
Keywords: адміністративні послуги; споживач