Безтраншейне відновлення дюкера через річку Дніпро поліетиленовими трубами при різнопрофільному закладанні - Стовпник, С. М.; Городиська, А. М. (My University, 2016)
На сьогоднішній день в щільній міській забудовівсе частіше постає питання безтраншейного відновлення каналізаційних і водовідвідних колекторів великих діаметрів. Відновлення каналізаційних колекторів з кожним роком стає все актуальнішою проблемою для багатьох українських міст.
Keywords: дюкер; поліетиленові труби; різнопрофільне закладання; дюкер; полиэтиленовые трубы; разнопрофильное заложение