Електромеханічна система лінії пакування молочних виробів за умовами живлення від сонячних панелей - Антропов, М. (My University, 2018)
створення проекту електростанції для забезпечення електропостачання лінії пакування молочних продуктів, яка буду живитися від сонячних панелей.
Keywords: система лінії; молочних виробів; сонячних панелей