НЕКОТОРЫЕ СОЦИАЛЬНО-ПОЛИТИЧЕСКИЕ ФАКТОРЫ РАЗВИТИЯ ИСПАНИИ, УСТАНОВЛЕНИЕ ДИКТАТУРЫ ФРАНКО И ЕЕ КРАХ В СЕРЕДИНЕ 70-Х ГГ. ХХ В. (ЧАСТЬ 1-Я) - УС, Н.В. (Гуманітарний журнал, 2010)
Стаття присвячена становленню республіканського ладу в Іспанії, а також виникненню фашистського режиму і передумов встановлення режиму Франко.

The article deals with the origin of republic regime in Spain, and also the origin of fascist regime of Franco.
Keywords: Ключові слова: Іспанія, республіка, франкізм; Key words: Spain, republic, francisme.