Екстремальні та ретрит-тури в контексті альтернативного туризму - Суслова К. В.; Морозов Г. Е. (НТУ «ДП», 2025)
У сучасних умовах трансформації туристичної галузі спостерігається зростання інтересу до альтернативних форм туризму, які пропонують нестандартні формати відпочинку та глибший особистий досвід. З-поміж різноманіття альтернативного туризму особливої уваги заслуговують екстремальні подорожі та ретрит-тури, що поєднують активність, емоційне занурення та прагнення до внутрішньої гармонії.
Keywords: альтернативні форми туризму; екстремальна подорож; ретрит-тур