Середній клас в умовах становлення нової економіки - Фаізова, О. Л. (My University, 2009)
Аналізуються політ економічні аспекти становлення «середнього» класу, як головної складової соціальної структури «нової економіки». Розроблені наукові методи соціальної стратифікації трансформаційних систем. Дана оцінка макроекономічних складових соціальної реструктуризації, як фактору інноваційного розвитку.
Keywords: "нова економіка"; середній клас