Комп’ютерна система рієлторського агентства з детальним опрацюванням побудови клієнтської бази - Константинов, Артур Володимирович (My University, 2024)
Об'єктом роботи є процеси управління клієнтською базою в рієлторському агентстві, що включають збір, зберігання та аналіз інформації про клієнтів і нерухомість. Мета роботи - розробка ефективної комп'ютерної системи для рієлторського агентства, що оптимізує процеси взаємодії з клієнтами та підвищує продуктивність роботи агентства через автоматизацію управління клієнтською базою.
Keywords: РІЄЛТОРСЬКЕ АГЕНТСТВО, MICROSOFT ACCESS, БАЗА ДАНИХ, МЕРЕЖЕВІ КОМП'ЮТЕРНА СИСТЕМА