Аналіз метрик залученості та утримання гравців у грі жанру 'ферма': визначення ключових показників для прийняття рішень - Вернигора Олександр (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є проведення аналізу ключових метрик engagement та retention, розроблення рекомендацій для оптимізації ігрового балансу, онбордингу й систем мотивації в мобільній грі жанру «ферма», систем та рекомендовані дані для збору аналітики та розробка і впровадження системи віддаленого редагування конфігів для подальшого проведення A/B тестувань.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: Аналіз; прийняття рішень; системний аналіз