Проблематика отримання опіки над дитиною - Масоха, Владислава Олегівна; Мітусова, Катерина Сергіївна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
У кожної людини має бути сім’я. Завдяки створеним всередині умовам, вона є середовищем для фізичного, духовного, культурного та інтелектуального розвитку. Сім’я – головний компонент стабільності соціально-економічних відносин. Саме тому інститут сім’ї є одним із найважливіших у державі. На сьогодні питання виховання дітей кардинально змінило свою цінність. На жаль, це обумовлено залишенням дітей без належного батьківського піклування через певні причини.
Keywords: опіка над дитиною; опікунство; сімейне право