Особливості маркетингових технологій та суспільних комунікацій - Тріфан М. В. (НТУ «ДП», 2024)
У сучасному світі маркетинг, суспільні комунікації та медіа є ключовими елементами, які застосовуються, як бренди та організація взаємодіють з аудиторією. Завдяки розвитку технологій, особливо цифрових, ці галузі стали ще більшими доходами та впливами. Маркетингові технології сприяють більш ефективному просуванню товарів і послуг, суспільні комунікації забезпечують зв‘язок між громадськістю та організаціями, а медіа студії створюють контент, який формує суспільні цінності та культуру.
Keywords: маркетингові технології; суспільні комунікації