Застосування новітніх методів картографії у вирішенні задач екологічного моніторингу територій промислових міст - Галата, А. В.; Крамарьова, Н. О.; Пікареня, Д. С. (My University, 2011)
В работе рассмотрены методы создания электронных интерактивных карт территории г. Днепродзержинска. Создано базу данных радиационного фона территории и карты с использованием ГИС-технологии.

У роботі розглядаються методи створення електронних інтерактивних карт м. Дніпродзержинська. Створено базу даних радіаційного фону території та карти із застосуванням ГІС-технології.

The article consideration to the methods of creation the electronic interactiv maps of territories of Dneprodzerzhinsk. The database of radiation state of territories and maps are created with using the GIS technology.
Keywords: ГІС-технологія; ГИС-технология; метод картографии; метод картографії; экологический мониторинг