Дослідження рівнів електромагнітних завад у системах електропостачання промислових підприємств - Папаїка Ю. А.; Малишко М. М. (Dnipro University of Technology, 2025)
Встановлені залежності показників несинусоїдальності напруги від параметрів системи електропостачання підприємства. Це дозволяє визначити критичні зони виникнення резонансних частот та створити умови недопущення експлуатаційних перенапруг при роботі пічного обладнання. The dependences of the voltage non-sinusoidality indicators on the parameters of the enterprise's power supply system have been established. This allows us to determine the critical zones of occurrence of resonant frequencies and create conditions for preventing operational overvoltage’s during the operation of furnace equipment.
Research of electromagnetic interference levels in power supply systems of industrial enterprises
Keywords: електромагнітна сумісність; якість електричної енергії; реактивна потужність; електромагнітний слід; нелінійні та несиметричні навантаження; electromagnetic compatibility; quality of electric energy; reactive power; electromagnetic footprint; nonlinear and asymmetric loads