Проєктування корпоративної мережі для розподіленої офісної інфраструктури з VPN-доступом та відеоспостереженням - Бірюков Артем Олегович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Бірюкова Артема Олеговича академічної групи 123-22ск-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – проєктування корпоративної мережі розподіленої офісної інфраструктури з VPN-доступом та відеоспостереженням.
Keywords: офісна інфраструктура; vpn; відеоспостереження; безпека; корпоративна мережа