Забезпечення прозорості діяльності та рішень органів державної влади на місцевому рівні - Приходько, Єгор Олександрович (My University, 2022)
Розробка забезпечення реалізації принципу прозорості в діяльності органів публічної адміністрації України та вироблення на цій основі пропозицій теоретико-методологічного, нормативноправового та практичного характеру.
Keywords: ПРОЗОРІСТЬ; ТРАНСПАРЕНТНІСТЬ; ДЕРЖАВНА ВЛАДА; ПУБЛІЧНА АДМІНІСТРАЦІЯ; КОРУПЦІЯ; ІНФОРМАЦІЙНА СПІВПРАЦЯ; ЕЛЕКТРОННА ТРАНСПАРЕНТНІСТЬ; ЦИФРОВІЗАЦІЯ