Проєкт удосконалення процесу оціню-вання технічного стану стаціонарних резервуарів пального для умов ВП «Складське господарство» АТ «Націо-нальна атомна енергогенеруюча ком-панія «Енергоатом» - Кошарний Антон Миколайович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра здобувача Кошарного Антона Миколайовича академічної групи 185-24-1 ІП спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології. Мета роботи – аналіз причин і механізмів утворення втрат нафтопродуктів у процесі зберігання, а також розроблення практичних рекомендацій щодо зниження їх обсягів шляхом удосконалення технологічних рішень та експлуатаційних підходів до резервуарного обладнання
Project for Improving the Process of As-sessing the Technical Condition of Sta-tionary Fuel Tanks at the Warehouse Fa-cility of JSC National Nuclear Energy Generating Company Energoatom
Keywords: технічний стан резервуарів; процеси дихання; засоби мінімізації втрат і системи контролю; охорона праці