Модель оптимального завантаження верстатів на виробництві - Пістунов, І. М.; Бєлкіна, І. А. (My University, 2009)
При плануванні завантаження верстатів на виробництві, яке часто змінює вид продукції, що випускається, найчастіше використовується сіткові графіки для зменшення часу виготовлення готової продукції. В доповіді пропонується оптимальна модель завантаження верстатів, яка базується на наступному.
Keywords: модель оптимального завантаження; верстат; виробництво