Удосконалення державного управління інтелектуальною власністю в умовах післявоєнного відновлення України - Карун, Андрій Юрійович (My University, 2024)
Теоретичне обґрунтування засад державного управління інтелектуальною власністю в Україні, а також розробка рекомендацій щодо його вдосконалення у післявоєнний період.
Keywords: ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ; ПІСЛЯВОЄННЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ; ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ; ІННОВАЦІЇ; СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ