Сучасні технології підвищення соціально-екологічної ефективності транспортних процесів - Загурський О. М. (НТУ "ДП", 2026)
З урахуванням сучасних вимог до інтегрованого зеленого ланцюга постачань, зменшення шкідливого впливу виробничоїта логістичної діяльності на навколишнє середовище слід враховувати на всіх етапах технологічного циклу розробки продукту та його просування через ланцюг поставок. With the modern requirements in the integrated green supply chain, the reduction of the harmful impact of production and logistics activities on nature should be considered at all stages of the technological cycle of product development and its promotion through the supply chain.
Modern technologies for increasing the social and ecological efficiency of transport processes
Keywords: екологічність; ланцюг поставок; маршрутизація; оптимізація; шкідливі викиди; environmental friendliness; supply chain; routing; optimization; harmful emissions.