Шевченко, Анастасія АндріївнаАнастасія АндріївнаШевченко2021-08-222021-08-222021-06Шевченко А.А. Обґрунтування управлінських рішень в сфері інноваційного менеджменту (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів») / А.А. Шевченко. – Д. : НТУ «ДП», 2021. – 68 с.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158683Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає система інноваційного менеджменту підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій в сфері інноваційного менеджменту підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи інноваційного менеджменту; проаналізовано діяльність ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» та конкурентне середовище; запропоновано рекомендації в сфері інноваційного менеджменту для ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів»; визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій та інноваційного проекту для ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів».Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає система інноваційного менеджменту підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій в сфері інноваційного менеджменту підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи інноваційного менеджменту; проаналізовано діяльність ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» та конкурентне середовище; запропоновано рекомендації в сфері інноваційного менеджменту для ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів»; визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій та інноваційного проекту для ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів».ukФІНАНСОВІ ПОКАЗНИКИ, ІІНОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬОбґрунтування управлінських рішень в сфері інноваційного менеджменту (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів»)Substantiation of managerial decisions in the field of innovation management (based on the materials of Private JSC «Dnepropetrovsk plant of food concentrates»)Other