Розробка рекомендаційної системи вибору курсів мережної академії Cisco - Артемов Володимир Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Артемова Володимира Олександровича академічної групи 126-21-2 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології.
Keywords: інформаційна система; чат-бот; персоналізація; рекомендаційна система; cisco networking academy; python; telegram bot api; postgresql; штучний інтелект