Управління ризиками - Пістунов І. М. (НТУ «ДП», 2025)
В посібнику розглядаються основні теоретичні положення визначення, розрахунку та запобігання фінансово-економічних ризиків. Студенти навчаються розраховувати величину ризику, методи компенсації ризику такі як диверсифікація та хеджування, методи врахування ризику при виконанні наперед відомих ризикованих фінансових операцій. Призначено для студентів спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 292 «Міжнародні економічні відносини» .
Keywords: фінансово-економічні ризикі; управління ризиками