Контрабанда наркотичних речовин і фальсифікованих лікарських засобів – загроза суспільній безпеці населення - Чумак, Марина Юріївна (НГУ, 2013)
В умовах ринкової економіки одним з основних завдань зовнішньоекономічної політики української держави на сучасному етапі є всебічний розвиток і розширення зовнішньої торгівлі, зміцнення економічних зв’язків з іншими країнами, захист вітчизняного товаровиробника, впорядкування системи збору митних платежів.
Keywords: контрабанда наркотичних речовин; контрабанда наркотических веществ; лікарські засоби; лекарственные средства; ринкова економіка; рыночная экономика; зовнішньоекономічна політика; внешнеэкономическая политика