Зміни гідрогеохімічного режиму в зоні техногенезу Кривбасу та оцінка солевиносу з підземним стоком - Мул Юлія Анатоліївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студентки Мул Юлії Анатоліївни академічної групи 103-21-1 ФПНТ спеціальності 103 Науки про Землю. Метою роботи є комплексне дослідження гідродинамічного та гідрохімічного режиму річки Інгулець у межах Криворізького промислового району з урахуванням природних та техногенних чинників, які визначають сучасний стан водного середовища.
Keywords: р.Інгулець; гідрологічний режим; гідрогеохімічний режим; хвостосховища; підземний стік; техногенний вплив; мінералізація