Обґрунтування структури та параметрів комп’ютерної системи ТОВ «Sollar» на основі моделі мережі масового обслуговування - Дворядкін, Дмитро Іванович (My University, 2024)
Мета: Синтез комп’ютерної системи ТОВ «Sollar», визначення вузлів у мережі, які найбільше інформаційно перевантажені, визначення реальних умов експлуатації, параметрів і властивостей технічних мережевих пристроїв, при яких може виникнути значне зниження працездатності комп’ютерної системи ТОВ «Sollar». Розробка рекомендацій щодо модернізації комп’ютерної системи ТОВ «Sollar» з метою підвищення надійності і стійкості роботи в умовах значного інформаційного перевантаження. Новизна роботи: використання моделі мережі комп’ютерної системи ТОВ «Sollar», розробленої з застосуванням математичного апарату теорії масового обслуговування, з метою виявлення «слабких місць» в мережі при значному вибуховому інформаційному перевантаженні, та у пошуку шляхів для її вдосконалення
Keywords: МЕРЕЖА, ТЕОРІЯ МАСОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, МЕРЕЖЕВИЙ ПРИСТРІЙ, ВУЗОЛ