Обґрунтування структури та параметрів комп'ютерної системи обліку магазину автомобільних запчастин - Литвинов, Максим Петрович (My University, 2022)
Об'єкт дослідження – магазин автомобільних запчастин. Мета: розроблення комп’ютерної системи для підвищення продуктивності магазину з продажу автомобільних запчастин, прискоренню обслуговування кліє-нтів, обчислення інформації та постійному зв’язку між підмережами. Розроблена система у вигляді БД орієнтована на підвищення продуктивності магазину з гнучким та різноманітним налаштуванням, використання програмного забезпечення та інформаційних ресурсів. Система орієнтована на високу надійність з можливістю зберігання великих обсягів інформації та роботи з нею.
Keywords: СИСТЕМА, МЕРЕЖА, ПРОДАЖ. ЗАПЧАСТИНИ, КОНТРОЛЬ, LAN, БД