Аналіз точності визначення координат пунктів знімальної геодезичної мережі в особливих умовах виконання знімання - Яблонєва, Аліна Олександрівна; Гойчук, Алла Петрівна; Янкін, Олександр Євгенович (НТУ ДП, 2023)
При створенні планових знімальних геодезичних мереж для топографічних знімань використовують поодинокі теодолітні ходи, дотримуючись вимог Інструкції.
Keywords: знімальні геодезичні мережі; топографічні знімання; теодолітні ходи