Обґрунтування методів виявлення вразливостей при забезпеченні безпеки веб-додатків комерційного банку - Бардак, Ігор Андрійович (My University, 2020)
У роботі розглянуті основні методи пошуку вразливостей веб-додатків, розроблена комплексна методика оцінки захищеності веб-додатків, реалізована автоматизована підсистема пошуку вразливостей згідно частини методики та висунутих до неї вимог. В роботі проведено аналіз загроз веб-додатків та їх класифікація, дослідження обраних вразливостей та автоматизованих систем їх пошуку.
Keywords: ВЕБ-ДОДАТКИ, КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК, АНАЛІЗ ЗАГРОЗ, ВРАЗЛИВОСТІ, НЕСАНКЦІОНОВАНИЙ ДОСТУП, АВТОМАТИЗАЦІЯ