Пріоритети державної політики України в контексті європейської інтеграції в умовах війни - Касумов, Феряд Ельчинович (My University, 2024)
Аналіз пріоритетів державної політики України в контексті європейської інтеграції в умовах війни, а також розробка рекомендацій щодо її удосконалення.
Keywords: ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА; ЄВРОПЕЙСЬКА ІНТЕГРАЦІЯ; ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА У СФЕРІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ; ПРИНЦИПИ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ