Інкорпорація, як важлива форма систематизації екологічного законодавства - Андрейцев, Володимир Іванович (НГУ, 2013)
Забезпечення сталого соціально-економічного розвитку України має супроводжуватися створенням безпечного стану довкілля для життєдіяльності українського суспільства, і зокрема, кожної людини, спираючись на досконалу правову систему, яка б базувалася на гуманітарних і демократичних ідеях та принципах міжнародного права, вироблених практикою міжнародної спільноти, занепокоєної сьогоденням та майбутнім життям на планеті Земля.
Keywords: інкорпорація; безпека життєдіяльності людини; екологічне законодавство; научная публикация НГУ 2013