Щоденне прогнозування смертності від Covid-19 з використанням зовнішніх даних минулого та майбутнього - Швидкий, Роман (My University, 2022)
Мета даної кваліфікаційної роботи – це розглянути теоретичні основи прогнозування часових рядів, а також вивчення прогнозування з використанням коваріант минулого і майбутнього.

Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонована розроблена система дає можливість своєчасно виявити наближаючийся пік захворюваності і підготовити до нього лікарні
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента групи 124-18-1 Швидкого Романа Олександровича спеціальності 124 Системний аналіз
В інформаційно–аналітичному розділі наведено аналіз об’єкту дослідження та ключових проблем на ньому. Поставлені задачі дослідження та обрано концепції їх розв’язання. У спеціальному розділі сформовано декілька моделей з урахуванням різних зовнішніх даних для аналізу поставленої задачі, написано програмний код для розв’язання існуючої проблеми.
Keywords: аналіз; прогнозування; модель; коваріанти