Оцінка та зниження рівня екологічної небезпеки ХХХХХ - Абакумов, Володимир Володимирович (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2023)
Містить 94 сторінки, 9 таблиць, 9 рисунків, 5 розділів, зміст, вступ, висновки, додатки.
Оцінка та зниження рівня екологічної небезпеки ХХХХХ
Мета роботи – дослідити екологічну небезпеку підприємства ХХХХХ та розробити шляхи її зниження. Об’єкт дослідження: забруднені важкими металами промислові води ХХХХХ, забруднення атмосферного повітря та оцінка екологічної обстановки навколо підприємства, а також розробка можливих шляхів покращення екологічного становища повітря та вод в даному регіоні. Предмет дослідження: екологічний стан промислових вод та повітря на підприємстві ХХХХХ.
Keywords: МЕТАЛУРГІЯ; ЕКОЛОГІЧНИЙ РИЗИК; ВАЖКІ МЕТАЛИ; АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ