Маркетингова тактика взаємодії з хейтерами - Куваєва, Т. В.; Чурсіна, Я. В. (НТУ ДП, 2023)
Після того, як компанія набула широкої відомості, вона може стати об'єктом ненависті з боку аудиторії. Це явище особливо поширене в соціальних мережах, і SMM- спеціалісти часто зіштовхуються з проблемою взаємодії з такими ненависниками. В першу чергу, варто розібратися з термінологією. Хейтер – це користувач, який активно висловлює свою ненависть до компанії чи продукту, публікує негативні коментарі та пости. Часто ненависть сплутують з конструктивною критикою, тому важливо розрізняти ці два явища.
Keywords: хейтер; психопатія