Методика захисту інформаційно-телкомунікаційнихс истем комерційних підприємств від DoS атаки - Харитонов, Іван Андрійович (My University, 2020)
У роботі проведений аналіз мереж комерційних підприємств, їх основні типи, переваги та недоліки, був проведений аналіз найбільш популярних DOS атак, а також аналіз сучасних засобів захисту. Була створена нейромережа для аналізу трафіка, та методика.
Keywords: НЕЙРОМЕРЕЖА, МЕТОДИКА ЗАХИТСУ ВІД DOS АТАК, ВИДИ БОТІВ, ВИДИ АТАК