Інноваційні підходи до вирішення актуальних еколого-економічних проблем землекористування - Кулешник, Т. Я. (Видавництво НГУ, 2012)
За прогнозами багатьох міжнародних організацій упродовж 21-го століття земельні ресурси, як ресурси глобального значення, стануть об’єктом посиленої конкуренції за різні форми використання та протистояння, зумовленого несумісністю потенційно конфліктних інтересів на національному, регіональному і глобальному рівнях управління.
Keywords: екологічна політика; землекористування