Визначення особливостей інвестування за методом парної торгівлі для використання у низькоризикових інвестиційних стратегіях - Богач, К. С.; Бардась, А. В. (НТУ ДП, 2023)
Поведінка ринкового співтовариства має багато аналогій з поведінкою натовпу, що характеризується особливими законами масової психології. Часткова передбачуваність ринку обумовлена примітивнию поведінкою гравців, які утворюють єдину хаотичну динамічну систему з невеликим числом внутрішніх ступенів свободи. Для успішної торгівлі на фондовому ринку необхідно виробити систему гри, апробовану на минулому поведінці часового ряду, і чітко слідувати цій системі, не піддаючись впливу емоцій.
Keywords: інвестування; парна торгівля; торгівля; інвестаційні стратегії