Особливості класифікації обмежень у використанні земель - Трегуб, Ю. Є. (НТУ ДП, 2022)
Обмеження у використанні земель це обмеження землевласників / землекористувачів щодо виконання певних дій на конкретній земельній ділянці.
Keywords: земля; землеустрій