Розрахунок конструкції бандажу ротора електрогенератора за допомогою спеціального програмного забезпечення - Куваєв М. В. (НТУ «ДП», 2024)
Розглянуто конструкцію ротора електрогенератора. Для розрахунку на міцність за допомогою спеціального програмного забезпечення [1] було взято 1/6 частину конструкції (сектор 60°).
Keywords: бандажу ротора електрогенератора; спеціальне програмне забезпечення