Проект підробки газопроводу-відводу високого тиску до м. Тернівка від газопроводу Шебелінка-Дніпро-Одеса при відпрацюванні 958-ої лави пласта с9 в умовах ВСП «ШУ ім. Героїв Космосу» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» - Кононенко, Єгор (My University, 2020)
Пояснювальна записка: 88 с., 24 рис., 11 табл.,11 джерел. Об'єкт розробки: шахта імені Героїв космосуВСП «ШУ імені ГЕРОЇВ КОСМОСУ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ», пласт С9, глибина розробки 340м. Мета кваліфікаційної роботи: розробка проєкту підробки газопроводу-відводу високого тиску до м. Тернівка від газопроводу Шебелінка-Дніпро-Одеса при відпрацюванні 958-ої лави пласта С9 ВСП «ШУ імені ГЕРОЇВ КОСМОСУ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ». У розділі «Геологія та гірничі роботи»висвітлені питання, що стосуються геологічної будови родовища, тектоніки, гідрогеології, характеристики пластів, викладені такі питання: розкриття, підготовка та система розробки, що застосовуються на гірничому підприємстві. У розділі «Охорона праці» розкриті питання з охорони праці при проведенні 958 лави. У розділі «Маркшейдерські роботи» розкриті головні питання маркшейдерських робіт із забезпечення гірничих робіт в умовах підприємства. Профілююча частина кваліфікаційної роботи присвячена питанню розробки проєкту підробки газопроводу високого тиску гірничими роботами 958 лави і обґрунтуванню можливості безпечної виїмки вугілля в районі розташування газопроводу.
Keywords: ПРОЄКТ ПІДРОБКИ; ГРАФІКИ ОЧІКУВАНИХ ЗРУШЕНЬ І ДЕФОРМАЦІЙ; ГОРИЗОНТАЛЬНІ ДЕФОРМАЦІЇ