Напрями зміни цільового призначення земельних ділянок рекреаційного призначення - Гнідець, О. А. (My University, 2019)
Метою дослідження є визначення особливостей відведення та зміни цільового призначення земельних ділянок у землі рекреаційного призначення.
Keywords: РЕКРЕАЦІЯ; ЗЕМЛІ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПРИЗАЧЕННЯ; ЗМІНА ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ; МІСТОБУДІВНА ДОКУМЕНТАЦІЯ