Удосконалення транспортно-технологічної схеми доставки нафтопродуктів на АЗС при забезпеченні їх бездефіцитної роботи на прикладі «WOG-РІТЕЙЛ» - Захаров, В.В. (My University, 2020)
Мета роботи: забезпечення бездефіцитної роботи мережевих автозаправних станцій при удосконаленні транспортно-технологічної схеми доставки світлих нафтопродуктів.
Keywords: світлі нафтопродукти; імітаційне моделювання; маршрутизація перевезень; бездефіцитна робота; транспортний засіб