Захист інформації від витоку по каналу побічних електромагнітних випромінювань і наведень цифрових накопичувачів - Базаров, Дмитро Миколайович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі запропоновано підхід до захисту інформації від витоку по каналу побічних електромагнітних випромінювань і наведень з використанням дерева перекриттів маскуючих сигналів та оцінено його ефективність. За наслідками досліджень зроблено висновки щодо рішення поставленої задачі.
Keywords: ПОБІЧНІ ЕЛЕКТРОМАГНІТНІ ВИПРОМІНЮВАННЯ І НАВЕДЕННЯ, ІМІТАЦІЙНІ ТА МАСКУЮЧІ ЗАВАДИ, ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ, АМПЛІТУДНІ СПЕКТРИ, ЗАСОБИ ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ, ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ