Обґрунтування параметрів системи енергопостачання на основі відновлювальних джерел енергії для будинку з нульовим енергоспоживанням - Дубова, Маргарита Андріївна (My University, 2019)
Зроблено розрахунок і вибір необхідного обладнання для нульового енергоспоживання житлового будинку в Київській області. Запропонований розрахунок джерел теплової та електричної енергій на основі відновлюваних джерел енергії для нового виду будинків, які абсолютно енергетично незалежні і нічого не споживають з мережі.
Keywords: БУДИНОК З НУЛЬОВИМ ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯМ; ТЕПЛОВИЙ НАСОС; КОЛЕКТОРНА УСТАНОВКА; СОНЯЧНА ПАНЕЛЬ; ЕФЕКТИВНІСТЬ; ЕКОЛОГІЧНІСТЬ