Забезпечення конфіденційності при передачі інформації в системах зв’язку з використанням динамічного хаосу - Кроленко, Владислав Миколайович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі запропоновано підхід до прихованої передачі інформації, заснований на явищах узагальненої хаотичної синхронізації і синхронізації, індукованої шумом та оцінено його ефективність. За наслідками досліджень зроблено висновки щодо рішення поставленої задачі.
Keywords: СИНХРОНІЗАЦІЯ, ІНДУКОВАНА ШУМОМ, СИСТЕМА РЕСЛЕРА, ДЕТЕРМІНОВАНІ ХАОТИЧНІ СИГНАЛИ, ПРИХОВАНА ПЕРЕДАЧА ІНФОРМАЦІЇ, УЗАГАЛЬНЕНА ХАОТИЧНА СИНХРОНІЗАЦІЯ, ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ