Скорочення витрат на доставку паперових виробів ТОВ ВГ «Альбатрос» споживачам у м. Дніпро шляхом підвищення рівня організації роботи автомобільного транспорту - Тицька, К.С. (My University, 2021)
Мета дослідження - скорочення витрат на доставку паперових виробів ТОВ ВГ «Альбатрос» споживачам у м. Дніпро.
Keywords: ВИПАДКОВА ВЕЛИЧИНА; КОЕФІЦІЄНТ ВАРІАЦІЇ; ОБСЯГ ЗАМОВЛЕННЯ; РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ; ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ; ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ