Аналіз сучасного стану збагачення промпродукту на вуглезбагачувальних фабриках - Полулях, О. Д.; Мехальчишин, В. С.; Ковальчук, Л. Ф. (My University, 2014)
На підставі аналізу сучасного стану переробки промпродукту обрана найбільш ефективна технологія його збагачення у важкосередовищному трипродуктовому гідроциклоні.

На основе анализа современного состояния переработки промпродукта выбрана наиболее эффективная технология его обогащения в тяжелосредном трехпродутковом гидроциклоне.

Based on an analysis of the current state of processing of industrial product is chosen as the most effective technology for its enrichment in the 3-product heavy medium hydrocyclone.
Keywords: збагачення промпродукту; вуглезбагачувальна фабрика; важкосередовищний гідроциклон