Марганцеворудна промисловість - Хоменко, О. Є. (My University, 2017)
Марганцеворудна промисловість – галузь гірничої промисловості, підприємства якої видобувають марганцеві руди та здійснюють їхню початкову обробку (подрібнюють, сортують, збагачують, усереднюють).
Keywords: гірнича промисловість; марганцева руда; гірничо-збагачувальний комбінат